Minneapolis, MN
Markets: Corporate
Project Size: 14,800 SF

The AT&T Tower located in Minneapolis was constructed in 1991 and the client's primary focus for this renovation was to retain current tenants and appeal to new tenants by creating a buzz at the ground level through modernization of the space.  BLS created unique lighting designs in the lobby, coffee shop, and communal work and gathering spaces. The Lobby's three story volume combined with a very tight budget presented a challenge. The final solution was an open pendant that fills the volume without feeling heavy in the space. The pendant was constructed of standard fixtures suspended in a cluster to maintain the tight budget and fast lead time. Standard versions of the large pendant were used in the elevator lobbies to tie the design together.